Vi tvättar dina mattor med stor kunskap och omsorg.

Vi har tvättat mattor sedan 1935!

Ring oss på 08-715 00 91

Vi tvättar dina mattor med stor kunskap och omsorg.

Vi har tvättat mattor sedan 1935!

Ring oss på 08-715 00 91

Vi restaurerar din antika matta!

Ring oss på 08-715 00 91

Före och efter tvätt så stor skillnad kan det bli!

Ring oss på 08-715 00 91

Sedan 1935 har vi på Callerts Matt-tvätt specialiserat oss på tvätt av orientaliska mattor, antika vävnader, rölakan och  hemslöjdsmattor. Vi har även stor erfarenhet av tvätt av  prydnadsmattor och antika gobelänger. Vi djuprengör alla typer av prydnadsmattor såsom orientaliska, wilton, rölakan, trasmattor, entrémattor med flera.  Vi är ett svenskt företag som är aktiva både lokalt och internationellt och vi arbetar långsiktigt för en hållbar utveckling.

Genom Callerts Matt-tvätt får ni: – Trygghet i samarbetetPrisvärda tjänsterOmsorgsfull behandlingAnsvarsförsäkring .

Ingenting är omöjligt för oss. Är du osäker på vilken tvätt just din matta behöver behöver, maila in en bild på din matta till oss eller slå oss en signal på 08-715 00 91. För att få prisuppgift eller annan önskad information är du välkommen att kontakta oss, alla konktuppgifter hittar du under  Kontakta oss.

NYHET! Callerts medverkar i Sveriges Radio en intervju med Studio Ett – lyssna på inslaget här (ca 28 min in)


Vi tvättar alla mattor


Callerts tvättar bland annat kelim mattor, wilton mattor, herdemattor, pappersmattor, handgjorda mattor, trasmattor, ryamattor samt antika vävnader och gobelänger.
Läs mer»

Restaurera din matta


Om din  matta exempelvis har börjat gå upp i fransar eller kanter, har fått slitskador, hål eller brännmärken då kan vi restaurera den åt dig. Läs mer»

Callerts Historia


Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor, hemslöjdsmattor, rölakan samt antika vävnader och gobelänger. Sedan 1935 har vi omsorgsfullt tvättat alla typer av mattor.
Läs mer»

© Copyright - 2017 - Callerts Matt-Tvätt